Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

2023

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 70 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
79

Javni poziv za dodjelu finansijske pomoći za proceduru asistirane reprodukcije (vantjelesne oplodnje)

Na osnovu člana 3. Pravilnika o kriterijumima za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć za proceduru asistirane reprodukcije  („Službeni glasnik opštine Novi Grad", broj: 6/19), člana 66. Statuta o read more..

Opština Novi Grad
Super User
87

Projekat ,,Una connects 2023“

Tokom mjeseca jula i avgusta 2023. godine održan je prvi set radionica na jačanju kapaciteta lokalnih aktera iz Novog Grada i Bosanske Krupe za strateško planiranje u cilјu unapređenja položaja mlad read more..

Opština Novi Grad
Super User
137

Prijave u toku za "Dani našeg sela"

  Opština Novi Grad i ove godine organizuje tradicionalnu, četrnaestu po redu manifestaciju „Dani našeg sela“, koja će se održati 19. i 20. septembra 2023. godine. Svi zainteresovani prijavu za učes... read more..

Opština Novi Grad
Super User
357

KONKURS za dodjelu učeničkih stipendija u školskoj 2023/2024. godini

  I Načelnik opštine Novi Grad dodjelјuje dvije vrste stipendija za 53 redovna učenika srednjih škola, i to:   1) stipendije za deficitarna zanimanja ................................43 stipendij... read more..

Opština Novi Grad
Super User
218

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava polјoprivrednim proizvođačima i prerađivačima

Fondacija za održivi razvoj „Progressus“ dodjelјuje bespovratna sredstva polјoprivrednim proizvođačima i prerađivačima za nabavku mehanizacije, opreme i alata mađarske proizvodnje. Svi zainteresova read more..

Opština Novi Grad
Super User
298

U sklopu Petrovdanskih dana održana 18. smotra foklora

Sinoć je povodom Petrovdana, Dana i Krsne slave opštine Novi Grad,   na trgu Mladena Oljače održana 18. smotra folklora. Još jedna u nizu manifestacija u sklopu Petrovdanskih dana, okupila je mnoštv read more..

Opština Novi Grad
Super User
275

Održana svečana liturgija i ceremonija polaganja vijenaca povodom Petrovdana

Danas je u Novom Gradu, povodom Petrovdana, Dana i Krsne slave Opštine Novi Grad održana liturgija i slavski obred u  Hramu Svetih apostola Petra i Pavla u Novom Gradu, u 9.00 časova. Nakon svečane read more..

Opština Novi Grad
Super User
283

Održana svečana akademija povodom Petrovdana, Dana i Krsne slave Opštine Novi Grad

Svečana akademija povodom Dana i Krsne slave Opštine Novi Grad, Petrovdana, održana je juče, 11. jula, u prostorijama Kulturno-obrazovnog centra. Ovom prilikom načelnik Opštine Novi Grad, Miroslav D read more..

Opština Novi Grad
Super User
274

Opozicija zloupotrebljava probleme građana

  Zamjenik načelnika opštine Novi Grad, Bojan Lukač, danas je obišao nastavak radova na mostu Gornji Agići-Kršlje, i ovom prilikom dao izjavu za medije u kojoj je odgovorio na kritike Predsjednika read more..

Opština Novi Grad
Super User
300

Potpisan ugovor podrške marginalizovanim grupama

Opština Novi Grad, 4.jula, potpisala je ugovor o saradnji sa USAID-om/INSPIRE-om u sklopu  Programa podrške marginalizovanim grupama žena i pripadnicima drugih marginalizovanih grupa u razvoju bizni read more..

Opština Novi Grad
Super User
283

Poziv na javne konsultacije- Nacrt srednjoročnog plana rada Opštinske uprave Opštine Novi Grad za period od 2024-2026.godine

Opština Novi Grad započinje proces javnih konsultacija o Nacrtu srednjoročnog plana rada Opštinske uprave  Opštine Novi Grad  za period od 2024-2026.godine. Srednjoročni plan rada Opštinske uprave  read more..

Opština Novi Grad
Super User
257

Otvoren 15. “Bubamara fudbalski kup” u Novom Gradu

U Novom Gradu, 3.jula, otvoren je 15. “Bubamara fudbalski kup”, a lokacija otvaranja ove manifestacije, koja se održava u sklopu Petrovdanskih dana, je teren pored Osnovne škole „Vuk Karadžić“. Zla read more..

Opština Novi Grad
Super User
270

DELEGACIJA OPŠTINE NOVI GRAD POSJETILA SVOGE

Delegacija Opštine Novi Grad na čelu sa predsjednikom Skupštine opštine Novi Grad Zoranom Kukavicom boravila je  u posjeti Gradu Svoge u Republici Bugarskoj, gdje se od 30. juna do 02.jula održavao tr... read more..

Opština Novi Grad
Super User
216

KONFERENCIJA BEBA OKUPILA 113 BEBA

U petak, 30.juna, na trgu „Mladena Oljače“, održana je „Konferencija beba“, a početak je ozvaničio načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača. Ovogodišnja manifestacija okupila je 113 beba, od uku read more..

Opština Novi Grad
Super User
145

Obavještenje Lokalnog kriznog centra za kontrolu afričke kuge svinja

  Dana 03.07.2023. godine na osnovu Rješenja Načelnika opštine Novi Grad br. 01-052-278/23 od dana 27.06.2023. godine konstituisan je Lokalni krizni centar za kontrolu afričke kuge svinja koji je ist... read more..

Opština Novi Grad
Super User
141

Poziv za učešće u projektu ,,Una connects 2023“

Udruženje građana ,,Dar prirode“ iz Novog Grada na području opštine Novi Grad i grada Bosanska Krupa u periodu od juna do decembra 2023. godine realizuje projekat ,,Una connects 2023“.  Projektom je read more..

Opština Novi Grad
Super User
176

Saopštenje

„Nakon što smo se jutros u 08,30 časova u prostorijama Opštinske uprave sastali sa predstavnicima poginulih boraca iz MZ Sokolište-Radomirovac, a povodom jučerašnjeg incidenta, kada su porodice pogi read more..

Opština Novi Grad
Super User
166

OTVOREN 25. VIDOVDANSKO-PETROVDANSKI TURNIR

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača otvorio je 25. Vidovdansko – petrovdanski turnir u malom fudbalu, koji se organizuje povodom Vidovdana, Krsne slave Vojske Republike Srpske (28.06.), Dana read more..

Opština Novi Grad
Super User
197

Saopštenje za javnost

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača, povodom ubistva koje se desilo u ugostitelјskom objektu u naseslјu Urije u Novom Gradu u večernjim časovima 16.06.2023. godine, sazvao je sastanak kojem read more..

Opština Novi Grad
Super User
142

OPŠTINSKO RUKOVODSTVO RAZGOVARALO SA KOŠARCEM O TRGOVSKOJ GORI

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača, njegov zamjenik Bojan Lukač i predsjednik Skupštine opštine Novi Grad Zoran Kukavica sastali su se u prostorijama Opštinske uprave sa ministrom spolјne t read more..

Opština Novi Grad
Super User
220

NASTAVAK REALIZACIJE PROJEKATA U OBLASTI POLjOPRIVREDE

Predstavnici Opštinske uprave opštine Novi Grad sastali su se u prostorijama Opštine Novi Grad sa predstavnicima Jedinice za koordinaciju polјoprivrednih projekata Ministarstva polјoprivrede, šumarstv... read more..

Opština Novi Grad
Super User
238

NAČELNIK SE SASTAO SA NAČELNIKOM PU PRIJEDOR

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača i njegov zamjenik Bojan Lukač sastali su se danas sa načelnikom Policijske uprave Prijedor Draganom Milojicom i komandirom Policijske stanice Novi Grad Že read more..

Opština Novi Grad
Super User
216

OPŠTINSKO RUKOVODSTVO PRISUSTVOVALO MANIFESTACIJI "DANI RIJEKE SANE"

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača, njegov zamjenik Bojan Lukač  i predsjednik Skupštine opštine Zoran Kukavica prisustvovali su ekološkoj manifestaciji "Dani rijeke Sane", koja je tradicio read more..

Opština Novi Grad
Super User
218

LUKAČ ČESTITAO NAGRAĐENIM UČENICIMA

  Predstavnici Opštinske uprave opštine Novi Grad prisustvovali su priredbi koja je u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ organizovana povodom proslave Dana učeničkih postignuća. Prisutnim se obratila dir read more..

Opština Novi Grad
Super User
234

„NOVI GRAD DOG SHOW 2023“ OKUPIO BROJNE IZLAGAČE I POSJETIOCE

Na igralištu kod Osnovne škole „Vuk Karadžić“ održana je tradicionalna manifestacija  „Novi Grad Dog Show 2023“, koju je zvanično otvorio zamjenik načelnika opštine Novi Grad Bojan Lukač. Tokom obr read more..

Opština Novi Grad
Super User
247

ZAPOČELI RADOVI NA IZGRADNjI RASVJETE NA KEJU

  U ulicama Kej vojvode Stepe i Željeznička započeli su radovi na izgradnji sistema  javne rasvjete. Realizacija projekta vrijednog 346.090,68 KM uključuje građevinske i elektro-montažne radove, a s... read more..

Opština Novi Grad
Super User
226

ODRŽANE TRKE SLOBODE

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača otvorio je atletski miting „Trke slobode 2023“, koji je na Trgu Mladena Oljače okupio oko 800 djece, učenika iz svih osnovnih i srednjih škola sa područja read more..

Opština Novi Grad
Super User
238

NAČELNIK SE SASTAO SA DELEGACIJOM ZASTUPNIKA PSBIH

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača sastao sa Predstavnicima delegacije zastupnika Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, okupljene oko Kluba za evropske integracije i sigurnosna pitan read more..

Opština Novi Grad
Super User
226

Izmjena režima saobraćaja, 28.5.2023

Obavještavaju se građani Novog Grada da će se u nedjelјu, 28.5.2023. godine,  zbog održavanja manifestacije „Maraton stazama Branka Ćopića“ u periodu od 07,00 do 17,00 časova, saobraćaj u pojedinim read more..

Opština Novi Grad
Super User
233

Potpisan Ugovor o izvođenju radova na obnovi i zgradnji infrastrukturnih objekata povratnika

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača potpisao je danas sa predstavnicima Federalnog ministarstva raselјenih osoba i izbjeglica i „Niskogradnje Marjanović“ d.o.o. Prijedor Ugovor o izvođenju r read more..

Rezultati 1 - 30 od 70

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje