Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

2021

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 72 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
1077

IZLAGANјE NA JAVNI UVID PODATAKA O NEPOKRETNOSTIMA I UTVRĐIVANјU PRAVA NA NEPOKRETNOSTIMA

IZLAGANјE NA JAVNI UVID PODATAKA O NEPOKRETNOSTIMA I UTVRĐIVANјU PRAVA NA NEPOKRETNOSTIMA U OPŠTINI NOVI GRAD ZA KATASTARSKU OPŠTINU NOVI GRAD 1 U Novom Gradu, od 17.01.2022.  godine počinje izlaga read more..

Opština Novi Grad
Super User
873

9. januar - Dan Republike Srpske

  Dragi sugrađani, Okrenite se jedni ka drugima, jer se na međusobnom razumijevanju i solidarnosti temelјi očuvanje najviših lјudskih i duhovnih vrijednosti, ali i mira i stabilnosti u našoj Repub read more..

Opština Novi Grad
Super User
916

Srećni praznici!

Srećne novogodišnje i božićne praznike uz iskrene želje za zdravlje, sreću i uspjeh u nadolazećoj godini želi Vam Opština Novi Grad. Predsjednik SO Novi Grad, Zoran Kukavica i Načelnik opštine Novi read more..

Opština Novi Grad
Super User
906

RASPODJELA SREDSTAVA IZ BUDžETA OPŠTINE NOVI GRAD ZA SPORTSKE KLUBOVE

  JAVNI POZIV ZA RASPODJELU SREDSTAVA IZ BUDžETA OPŠTINE NOVI GRAD ZA SUFINANSIRANјE POTREBA SPORTSKIH UDRUŽENјA (KLUBOVA) U 2022. GODINI Sredstva po ovom Pozivu dodjelјuju se sportskim udruženjim... read more..

Opština Novi Grad
Super User
959

ODOBRENA SREDSTVA ZA PROJEKTE U OBLASTI ZDRAVLJA I SOCIJALNE ZAŠTITE

Opštini Novi Grad odobrena su  sredstva u iznosu od 83.000 KM za realizaciju dva projekta u oblasti unapređenja zdravlja i socijalne zaštite. Odlukom Službe predsjednika Republike Srpske od 15.12.2 read more..

Opština Novi Grad
Super User
944

Mališanima u vrtiću podijeljeni pokloni

Zamjenik načelnika Opštinske uprave  opštine Novi Grad, danas je povodom obilježavanja Svetog Nikole, Dana i Krsne slave JU Dječiji vrtić „Pčelica Maja“ mališanima koji pohađaju ovu ustanovu uručio read more..

Opština Novi Grad
Super User
1134

JAVNI POZIV za dodjelu novčanih podsticaja za podršku sektoru malih i srednjih preduzeća

  Dodjela podsticajnih sredstava za podršku sektoru MSP-a ima za cilј da pruži podršku projektima privrednih društava i preduzetnika, radi povećanja produktivnosti i jačanja konkurentnosti, kao i p... read more..

Opština Novi Grad
Super User
997

Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u primarnu polјoprivrednu proizvodnju

Odjelјenje za privredu i polјoprivredu obavještava polјoprivredne proizvođače  da je objavlјen „ Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u primarn read more..

Opština Novi Grad
Super User
972

Održana sjednica Foruma za bezbjednost

U prostorijama Opštinske uprave opštine Novi Grad održana je 1. redovna sjednica Foruma za bezbjednost opštine Novi Grad, na kojoj je imenovano 17 novih članova, izabran predsjednik, a imenovani su read more..

Opština Novi Grad
Super User
1023

BESPOVRATNA SREDSTVA ZA 5 POSLOVNIH IDEJA

Investicijska fondacija Impakt i Opština Novi Grad organizovali su finalnu prezentaciju pet polaznika obuke IMPAKT inkubatora poslovnih ideja. Tokom obuke polaznici su razvili ideju u poslovni model read more..

Opština Novi Grad
Super User
987

RADNO VRIJEME NA DAN POTPISIVANJA DEJTONSKOG SPORAZUMA

Na Dan upostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini, koji se praznuje 21. novembra (nedjelja), u skladu sa Odlukom o određivanju radnog vremena privrednih subjekata u dane pr read more..

Opština Novi Grad
Super User
945

NIŽU SE PROJEKTI IZGRADNјE VODOVODNOG SISTEMA

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača je u Banja Luci sa vršiocem dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raselјena lica i migracije Republike Srpske Davorom Čordašom potpisao ugovor o read more..

Opština Novi Grad
Super User
1034

Završena rekonstrukcija na 4 lokalna putna pravca

U cilju unapređenja stanja putne infrastukture na području opštine Novi Grad u proteklih mjesec dana realizovana su 3 značajna projekta, kroz koje je izvršena rekonstrukcija na 4 putna pravca u mjes read more..

Opština Novi Grad
Super User
929

Vlada odobrila projekat Opštine Novi Grad

  Projekat izgradnje pješačke i biciklističke staze na dijelu magistralnog puta M-14 uvršten je  u listu odobrenih projekata  Ministarstva finansija Republike Srpske,  koje je na osnovu raspisanog ja... read more..

Opština Novi Grad
Super User
918

Načelnik organizovao prijem za Marka Zorića i Nemanju Mihajlicu

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača upriličio je danas prijem i uručio novčane nagrade dvanaestogodišnjim Marku Zoriću i Nemanji Mihajlici, karatistima KK „Rajko Crnobrnja –Gligo“ i reprezen read more..

Opština Novi Grad
Super User
1266

Podsticaji poljoprivrednim proizvođačima

Odjelјenje za privredu i polјoprivredu obavještava polјoprivredne proizvođače opštine Novi Grad, da je na snazi Pravilnik o podsticajima u polјoprivrednoj proizvodnji na području opštine Novi Grad u read more..

Opština Novi Grad
Super User
914

Pokloni za mališane povodom „Dječije nedjelje“

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača i njegov zamjenik Bojan Lukač, povodom obilježavanja Dječije nedjelje, posjetili su danas JU Dječiji vrtić „Pčelica maja“ i dvije hraniteljske porodice u read more..

Opština Novi Grad
Super User
975

EKSPERTSKI TIM POSJETIO ČERKEZOVAC

Deset članova Ekspertskog tima za praćenje stanja i aktivnosti u vezi sa problematikom odlaganja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog otpada na lokaciji Trgovska gora, uključujući i načelnik read more..

Opština Novi Grad
Super User
1118

Obilježeno 26 godina od odbrane zapadnokrajiških opština

Služenjem pomena i polaganjem vijenaca kod spomenika civilnim žrtvama u naselju Tunjica kod Novog Grada, te služenjem parastosa i polaganjem vijenaca kod centralnog spomen-obilježja poginulim borcim read more..

Opština Novi Grad
Super User
1124

Počela manifestacija „Dani našeg sela“

Dvodnevna manifestacija ''12. dani našeg sela'', koja se tradicionalno održava u glavnoj ulici u Novom Gradu, počela je danas, što je ozvaničeno kulturnim programom i obraćanjem načelnika opštine No read more..

Opština Novi Grad
Super User
1273

12.Dani našeg sela

Opština Novi Grad ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „12.Dani našeg sela", koja će se održati 15. i 16. septembra 2021. godine u ulici karađorđa Petrovića u Novom Gradu. Svi zaintere read more..

Opština Novi Grad
Super User
2402

Javni konkurs za prijem pripravnika

JAVNI KONKURS Za prijem pripravnika u Opštinskoj upravi Opštine Novi Grad  I - Konkurs  se raspisuje za prijem pripravnika sa VSS – diplomirani ekonomista, 240 ECTS bodova, dijete poginulog borca read more..

Opština Novi Grad
Super User
1242

Sufinansiranje troškova prevoza za učenike osnovnih i srednjih škola

Obavještavamo roditelјe i staratelјe učenika osnovnih i srednjih škola na području opštine Novi Grad da zahtjeve za sufinansiranje troškova prevoza mogu predati na šalteru broj 5 info pulta, zgrade read more..

Opština Novi Grad
Super User
1398

Javni poziv invalidima za subvencije za samozapošlјavanje u 2021. godini

Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite i JU Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida Prijedor, raspisali su Javni poziv invalidima za subvencije za samozapošljavanje u 2 read more..

Opština Novi Grad
Super User
1266

Produžen rok za predaju prijava za Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja

  Opština Novi Grad i Investicijska fondacija Impakt obavještavaju zainteresovane postojeće i potencijalne preduzetnike sa područja opštine Novi Grad da je produžen rok za predaju prijava za Javni read more..

Opština Novi Grad
Super User
1888

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Novi Grad

U sklopu zajedničke saradnje između Investicijske fondacije„Impakt“ i Opštine Novi Grad u 2021.godini realizovaće se program IMPAKT inkubator poslovnih ideja koji će obuhvatiti: Program preduzetn read more..

Opština Novi Grad
Super User
1115

Javni poziv za dodjelu finansijske pomoći za proceduru asistirane reprodukcije (vantjelesne oplodnje)

Načelnik Opštine Novi Grad raspisuje Javni poziv za dodjelu finansijske pomoći za  proceduru asistirane reprodukcije (vantjelesne oplodnje). Pravo na dodjelu novčanih sredstava mogu ostvariti supru read more..

Opština Novi Grad
Super User
1103

Obilјežen Dan stradanja civilnog stanovništva opštine Novi Grad u Drugom svjetskom ratu

U Hramu Svete velikomučenice Marine u Maslovarama, kod spomen-kosturnice u Crnoj Rijeci, kod spomen-table na želјezničkoj stanici u Blagaj Rijeci i u zaseku Vurune u Donjem Vodičevu obilјežen je Dan read more..

Opština Novi Grad
Super User
1058

Pronatalitetne mjere u Novom Gradu

Sa cilјem provođenja dodatnih pronatalitetnih mjera i aktivnosti u populacionoj politici Republike Srpske, Ministarstvo porodice, omladine i sporta u saradnji sa Opštinom Novi Grad pravi bazu podata read more..

Opština Novi Grad
Super User
1016

MINISTAR ŠERANIĆ U RADNOJ POSJETI NOVOM GRADU

Ministar zdravlјa i socijalne zaštite Alen Šeranić boravio je danasu Novom Gradu gdje se sastao sa načelnikom opštine Novi Grad Miroslavom Drlјačom i rukovodstvom JZU „Dom zdravlјa“ Novi Grad. Na s read more..

Rezultati 1 - 30 od 72

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje