Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

June 2018

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 22 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
2128

OBILJEŽEN DAN PRVE NOVOGRADSKE BRIGADE

Služenjem parastosa u Hramu Svete Trojice i polaganjem vijenaca kod spomen ploče kod KOP centra, u Blatni u Novom Gradu, danas je obilježen Dan Prve novogradske pješadijske brigade. Obilježavanju su read more..

Opština Novi Grad
Super User
1647

U RAŠĆU POLOŽENI VIJENCI I SLUŽEN PARASTOS ZA POGINULE U PROTEKLOM RATU

Na spomen-obilježju borcima poginulim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu u Rašću, te borcima iz ovog mjesta koji su svoje živote dali u NOR-u, juče je služen parastos i položeni vijenci.  Vijence su na read more..

Opština Novi Grad
Super User
2944

Javni poziv za predlaganje projekata za su/finansiranjesredstvima Opštine Novi Grad

Raspisuje se Javni poziv za predlaganje projekata za su/finansiranje sredstvima Budžeta Opštine Novi Grad za 2018. godinu, a u skladu sa Pravilnikom o načinu odabira projekata nevladinih organizacij read more..

Opština Novi Grad
Super User
1791

Projekat LIR: Javni poziv za podršku realizaciji novih investicija

  U okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj” (LIR) koji provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), a primarno finansira Evropska unija (EU), objavljuje se “Pozi... read more..

Aktuelno
Super User
1743

OTVORENA IZLOŽBA "GRAFIKE" BOŠKA KARANOVIĆA

U gradskoj Galeriji u Novom Gradu juče je otvorena izložba velikog umjetnika grafike s ovih prostora Boška Karanovića - "Grafike". Aleksa Mijić, viši kustos u Muzeju "Kozara", govoreći o djelu ovog read more..

Opština Novi Grad
Super User
1645

OPŠTINA NOVI GRAD ŠALJE NAJTALENTOVANIJE FUDBALERE NA KAMP „KOROMAN"

Promoteri 1. Međunarodnog fudbalskog kampa "Koroman", Ognjen Koroman i Nemanja Knežević, sastali su se danas sa načelnikom Opštine Novi Grad Miroslavom Drljačom, a tom prilikom su razgovarali o pred read more..

Opština Novi Grad
Super User
1818

DEFINISANE PRVE AKTIVNOSTI PO PITANJU UPRAVLJANJA PARKOM PRIRODE „UNA"

U prostorijama Opštine Novi Grad juče je održan sastanak na temu Park prirode "Una", kojem su, pored zamjenika nečelnika Opštine Novi Grad Bojana Lukača i njegovih saradnika iz Odjeljenja za prostor read more..

Aktuelno
Super User
1904

POČEO 22. VIDOVDANSKO-PETROVDANSKI TURNIR

Tradicionalni Vidovdansko-petrovdanski turnir, koji se povodom 28. juna - krsne slave Vojske Republike Srpske, 29. juna - Dana Novogradske brigade i 12. jula - Dana opštine, ove godine održava 22. p read more..

Aktuelno
Super User
2118

Opština Novi Grad
Super User
3257

Konferencija beba

Ministarstvo porodice, omladine i sporta pozvalo je i ove godine lokalne zajednice da organizuju manifestaciju „Konferencija beba“, pod sloganom „Ljepša Srpska- brojnija Srpska“. Kao i do sada cilj read more..

Aktuelno
Super User
1562

"FLUTETE" U GRADSKOJ VIJEĆNICI

Kvartet flauta „Flutete“ iz Banjaluke održao je juče u Gradskoj vijećnicu u Novom Gradu koncert na kojem su, publici u Novom Gradu između ostalih, izveli kompozicije Žorža Bizea, Žaka Ofenbaha, Anto read more..

Aktuelno
Super User
1742

"KRST NAD JAMOM" I "TAMO GDJE PRAVEDNICI POČIVAJU" O STRADANJU SRBA U JADOVNU

Dugometražni dokumentarni film "Krst na jamom" autora Dušana Bastašića i izložba umjetničkih fotografija "Tamo gdje pravednici počivaju" Nikole Zajca predstavljeni su danas publici u Novom Gradu. U read more..

Aktuelno
Super User
1654

PISCI IZ NOVOG GRADA NA KNJIŽEVNOJ VEČERI "POKRAJ UNE"

"Književno veče pokraj Une", u organizaciji Teatra "Scena" Novi Grad, održano je večeras, a osim pisaca članova ovog teatra Renate Pavković, Kristine Plavšić i Irene Stanković, na književnoj večeri read more..

Aktuelno
Super User
1765

FK SLAVEN IZ DOBRLJINA OSVOJIO OPŠTINSKI KUP

Na stadionu "Mlakve" danas je na programu bilo finale Opštinskog kupa u kojem su snage odmjerili FK Sloboda i FK Slaven iz Dobrljina. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 2:2, pa se pristupi read more..

Administracija
Super User
6368

Prava potrošača

Opština je Rješenjem broj: 01-052-174/15 od 06.05.2015.godine osnovala Savjetodavno tijelo za zaštitu potrošača opštine Novi Grad, te u skladu s tim upoznajemo potrošače sa sljedećim. OSNOVNA PRAVA P... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1714

POTPISANI UGOVORI ZA 20 PROJEKATA OMLADINSKE BANKE NOVI GRAD

U okviru programa Omladinske banke u Novom Gradu juče su potpisani ugovori za 20 projekata mladih koji će biti realizovani u 2018. godini, ukupne vrijednosti 33.995,00 KM, od čega sredstva Fondacije read more..

Opština Novi Grad
Super User
1680

ODRŽANA IZLOŽBA PASA U NOVOM GRADU "SANA 2018"

Na terenima SC "Mlakve" u Novom Gradu danas je održana Međunarodna i nacionalna izložba pasa Šampionat Bosne i Hercegovine "SANA 2018". Izložbu je, u jutarnjim časovima, otvorio zamjenik načelnika O read more..

Aktuelno
Super User
1477

IZLOŽBA O JOVANU CVIJIĆU U GRADSKOJ GALERIJI U NOVOM GRADU

U gradskoj Galeriji u Novom Gradu sinoć je otvorena izložba „Beogradski atlas Jovana Cvijića - vijek i po od rođenja 1865-2015."O izložbi su govorili profesor Drago Todić i direktor Osnovne škole "J read more..

Opština Novi Grad
Super User
1953

SANA SA IZVORA TRADICIONALNO IZLIVENA U NJENO UŠĆE U UNU

Ekološka manifestacija "Dani na Sani", u kojoj učestvuju sve opštine u slivu rijeke Sane, završena je danas u Novom Gradu izlivanjem vode sa izvora Sane u njeno ušće u Unu. Riječ je o tradicionalnoj read more..

Aktuelno
Super User
1721

DAN UČENIČKIH POSTIGNUĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI "SVETI SAVA

  U Osnovnoj školi "Sveti Sava" juče je održana svečana manifestacija "Dan učeničkih postignuća".  Uz prigodan program, za učenike koji završavaju deveti razred, na manifestaciji su dodijeljene i pos... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1675

ODRŽANA SJEDNICA ORGANIZACIJE PORODICA ZAROBLJENIH I POGINULIH BORACA I NESTALIH CIVILA

Opštinska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, zajedno sa predstavnicima Opštine Novi Grad, Boračke organizacije Novi Grad, Udruženja ratnih vojnih invalida, te po read more..

Opština Novi Grad
Super User
2312

Biramo najuspješnije u u privredi opštine Novi Grad

Komisija za dodjelu priznanja „Najuspješniji u privredi opštine Novi Grad“ za 2017. godinu, organizuje dodjelu sljedećih priznanja: Plaketa Opštine Novi Grad „Najuspješniji u privredi opštine“, read more..

Rezultati 1 - 22 od 22

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje