Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača upriličio je danas prijem i uručio novčane nagrade dvanaestogodišnjim Marku Zoriću i Nemanji Mihajlici, karatistima KK „Rajko Crnobrnja –Gligo“ i reprezentativcima BiH na Balkanskom karate prvenstvu u karateu, koje se održavalo u Poreču u Hrvatskoj od 15-17. oktobra.

Marko Zorić je na Balkanskom prvenstvu osvojio treće mjesto i bronzanu medalju u borbama, dok je Nemanja Mihajlica, vicešampion Bosne i Hercegovine u katama pojedinačno u kategoriji 12 godina, izgubio u prvom kolu rezultatom 3:2.

Mlade nade Karate kluba „Rajko Crnobrnja –Gligo“ na Balkansko prvenstvo otputovali su zahvaljujući izvrsnim rezultatima postignutim na Prvenstvu Bosne i Hercegovine za djecu, na kojem su učešće uzela tri takmičara iz ovog kluba, u četiri discipline, a koje je održano u Zenici 3. oktobra 2021. godine. Pored Nemanje i Marka, pažnju zaslužuje i treći takmičar sa BiH Prvenstva, mlada karatistkinja, Jovanu Novaković, koja je na pomenutom takmičenju osvijila 5.mjesto, što znači da joj je veoma malo nedostajalo da i ona uzme učešće na Balkanskom prvenstvu.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje