Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Dvodnevna manifestacija ''12. dani našeg sela'', koja se tradicionalno održava u glavnoj ulici u Novom Gradu, počela je danas, što je ozvaničeno kulturnim programom i obraćanjem načelnika opštine Novi Grad Miroslav Drljača.

Ova manifestacija, koja je izložbeno prodajnog karaktera, odlična je prilika da  proizvođači unsko-sanskog područja na jednom mjestu, posjetiocima predstave svoje proizvode, ali ona i kupcima daje priliku da upoznaju proizvođače i načine na koji proizvode, te na osnovu tog izgrade odnos međusobnog povjerenja.

Interes izlagača za ''Dane našeg sela'' svake godine je sve veći, o čemu svjedoče 23 izlagača iz Gradiške, Kostajnice, Bihaća, Bosanske Krupe, Prijedora, Oštre Luke i Novog Grada, koji će se posjetiocima predstaviti sa voćem i proizvodima od voća, ljekovitim biljem, povrćem, rukotvorinama kao i medom i pčelarskom opremom, po kojoj je Novi Grad prepoznatljiv već duži niz godina. Svoj proizvodni program će predstaviti i lokalne zadruge i preduzeća, dok će Turistička organizacija Novog Grada predstaviti turističke potencijale opštine Novi Grad.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje