Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

 

Povodom Petrovdana, Dana i krsne slave Opštine Novi Grad danas su položeni  vijenci kod spomen-obilјežja poginulim borcima Vojske Republike Srpske, a tome je prethodila liturgija u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla.

Obilјežavanje Dana i Krsne slave Opštine je počelo sinoć Svečanom akademijom na kojoj je uručeno 28 nagrada i priznanja pojedincima, fizičkim i pravnim licima koji su ostvarili izuzetne uspjehe i dali izuzetne doprinose na različitim polјima.  

Zlatna plaketa uručena ministru rada i boračko-invalidske zaštite Dušku Milunoviću, za izuzetan doprinos u izgradnji i očuvanju spomenika žrtvama Odbrambeno-otadžbinskog rata na teritoriji opštine Novi Grad, kao i ministu spolјne trgovine  i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staši Košracu, za izuzetan doprinos i zalaganje u borbi protiv izgradnje Centra za zbrinjavanje RAO na Trgovskoj gori.

Akademiji je prisustvovao veliki broj zvanica, predstavnika institucija RS, susjednih i bratkskih lokalnih zajednica, te javnih i privatnih preduzeća sa teritorije opštine Novi Grad.

U umjetničkom dijelu programa  pod nazvom “ Zalij zemlјu sine "  nastupili su glumica Mirela Predojević i student glume Pavle Pavić,  Maša Maran na flauti u klavirskoj pratnji  Vanje Pilјić, kao i Mješoviti hor "Una".

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje