Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Na Gradskoj plaži „Ada“ u Novom Gradu organizovana je ekološka manifestacija „Volim svoj grad“, u okviru koje su mališani koji pohađaju JU Dječiji vrtić „Pčelica Maja“, crtežima prikazali motive rijeka Une i Sane i ostalih prirodnih bogatstava Novog Grada.

Manifestaciju je organizovalo Udruženje „Green Team“  u saradnji sa JU Dječijii vrtić „Pčelica Maja“, a uz podršku Opštine Novi Grad.

Zamjenik načelnika opštine Novi Grad Bojan Lukač istakao je da, učeći o ekologiji i o zaštiti životne sredine, mališani stiču navike koje će primenjivati do kraja života. „Ako se djeca od malih nogu nauče da poštuju i brinu o svijetu u kome živimo, odnosno o biljnim i životinjskim vrstama na našoj planeti, oni će doprinijeti da se taj svijet sačuva i za buduće generacije. Drugim riječima, zalagaće se za zaštitu prirode“, dodao je on.

Ovo je još jedna u od ekoloških manifestacija, koje su organizovane povodom  Svjetskog dana zaštite životne sredine koji se obilježava  5. juna, a „Green team“  će i u narednom periodu provesti čitav niz interesantnih aktivnosti, koje će za cilj imati promociju Novog Grada, turizma i očuvanja životne sredine.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje