Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

 

Pozivaju se svi zainteresovani privrednici, preduzetnici, polјoprivredne zadruge, udruženja, kao i sva registrovana polјoprivredna gazdinstva sa područja opštine Novi Grad, da podnesu prijave za članstvo u radu  Privrednog savjeta opštine Novi Grad.

Privredni savjet opštine Novi Grad predstavlјa savjetodavno tijelo koje daje mišlјenja, preporuke i pokreće inicijative o pitanjima koja se odnose na stanje i razvoj privrede i predlaže mjere za unaprijeđenje lokalnog poslovnog okruženja.  Osnovni zadatak Privrednog savjeta je da obezbjeđuje i unapređuje javno-privatni dijalog kroz neposrednu saradnju opštinskih organa, Načelnika opštine i privrednih subjekata.

U radu Privrednog savjeta opštine Novi Grad učestvuju predstavnici javnog sektora (7 članova) i predstavnici privatnog sektora (8 članova).

Prijave za članstvo u Privrednom savjetu opštine Novi Grad je potrebno  u pisanoj formi dostaviti neposredno na protokol Opštine Novi Grad (Info pult), poštom na adresu: Petra Kočića 2, 79220 Novi Grad ili putem  e-mail adrese:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , najkasnije do 03.05.2021.godine.

Javni poziv

Kriterijumi za izbor članova Privrednog savjeta

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje