Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Dana 16. marta 2021. godine, načelnik opštine Miroslav Drljača i predsjednik Fondacije „Za porodicu“, doc. dr Dragan Dakić, zaključili su Ugovor o realizaciji projekta „Prijatelji porodice“.

Ovom prilikom Vas pozivamo da se uključite u projekat kao Prijatelj porodice  - davalac popusta na svoje robe ili usluge porodicama sa troje i više djece te na taj način podržite same porodice i natalitet.

Osim podrške natalitetu Projekat je koncipiran tako da sadrži i mjere podrške lokalnoj privredi. Podsticaj privrednom razvoju se ogleda u tome što  je za sve Prijatelje porodice obezbjeđeno besplatno korišćenje jedinstvene elektronske prodajne platforme preko koje mogu neposredno plasirati svoje proizvode i usluge i to svim ciljanim grupama na tržištu.

Shodno navedenom, obavještavamo Vas o mogućnosti zaključenja ugovora o poslovnoj saradnji sa Fondacijom „Za porodicu", a svi detalji poslovne saradnje biće definisani u svakom individualnom ugovoru između Fondacije „Za porodicu“ i privrednog društva.

Ukoliko ste zainteresovani za sklapanje ovog ugovora potrebno je da se elektronskim putem obratite na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., na broj telefona 052/720-469 ili u kancelariju broj 27 (kontakt osoba: Jovana Vojnović, v.d. načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti). 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje