Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav  Drljača sastao se sa ministrom zdravlja i socijalne zaštite Alenom Šeranićem sa kojim je razgovarao o nekoliko tema, uključujući  opremanje ambulante porodične medicine, te rekonstrukciju stare zgrade Hitne pomoći gdjе је smještena stomatologija i rentgen i gdje se obavlјaju druge medicinske usluge.

Osim toga, govora je bilo o potrebi za opremanjem ambulanti porodične medicine za 13 timova od kojih su tri u područnim ambulantama. Na sastanku je bilo riječi i o temama iz oblasti socijalne zaštite, te je razgovarano o  otvaranju Doma za starija lica, čije otvaranje se očekuje tokom sljedećeg mjeseca, kao i o uslugama logopeda, čiji rad bi trebao da se organizuje u sklopu Dnevnog centra, a koji je u nadležnosti Centra za socijalni rad ili Centra za mentalno zdravlje pri Domu zdravlja.

Sastanku su pored ministra i načelnika i njihovih saradnika pisustvovali direktor Doma zdravlјa Zoran Rađenović i zamjenik direktora Centra za socijalni rad Danijela Gojić.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje