Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti prirode („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 20/14), koji propisuje da tokom izrade akata o zaštiti  prirodnih vrijednosti osigurava se učešće javnosti, putem javnog uvida, obavještava stručnu i drugu zainteresovanu javnost da je Prijedlog odluke o proglašenju Parka prirode „Una“ i Studija zaštite za proglašenje Parka prirode „Una“ postavilo na Portal Vlade Republike Srpske: 

http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid_-_zastita_prirode.aspx

 Istovremeno, opštine Novi Grad, Kozarska Dubica, Kostajnica i Krupa na Uni, na čijem području se nalazi lokalitet, objaviće početak javnog uvida na oglasnim tablama u  administrativnim službama opština i omogućiće zainteresovanoj javnosti uvid u Prijedlog odluke i priloženu dokumentaciju u prostorijama administrativnih službi opština, u trajanju od 30 dana.  

Mišljenja i primjedbe na Prijedlog odluke zainteresovana javnost može dostavljati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., 30 dana od dana objavljivanja Prijedloga odluke na Portalu. 

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje