Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača primio je danas predstavnike Košarkaškog kluba "Sloboda 73", povodom istorijskog uspjeha ove ekipe i plasmana u Prvu ligu Republike Srpske.

"Danas je bila prilika za čestitanje na uspjehu i ulasku u rang gdje se takmiče ekipe iz većih sredina. Predstoji i planiranje oko finansiranja, budući da su troškovi veći, a i zbog činjenice da je većina ekipa iz istočnog dijela Republike Srpske što znači duža putovanja na utakmice", rekao je Drljača, dodavši da je kvalitetan i organizovan rad u ovom košarkaškom klubu doveo do značajnog rezultata.

Dejan Kukavica, trener KK "Sloboda 73", rekao je da je ekipa u proteklu sezonu ušla s planom o plasmanu u viši rang takmičenja. 
"Iako smo tokom sezone imali dosta problema zbog povreda igrača i mali broj utakmica odigrali u punom sastavu, ostvarili smo najveći uspjeh u istoriji kluba", rekao je Kukavica, dodavši da je pred klubom i igračima priprema za takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske, koje počinje krajem oktobra.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje