Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U dječijem vrtiću "Pčelica Maja" u Novom Gradu danas je prigodnim programom obilježen sv. Nikola, krsna slava i dan ove ustanove.

Zamjenik načelnik opštine Bojan Lukač uručio je tom prilikom mališanima vrtića "Pčelica Maja" paketiće koje je obezbijedila Opština Novi Grad.

"Opština Novi Grad prati i podržava rad dječijeg vrtića, ustanove značajne za kvalitetan predškolski odgoj djece. U cilju poboljšanja kvaliteta rada vrtića i sigurnosti djece koja ovdje borave urađen je video nadzor u unutrašnjem i vanjskom prostoru vrtića. Takođe, u prijedlogu budžeta za narednu godinu planirana su dodatna sredstva za adaptaciju i opremanje prostora za novu vrtićku grupu", rekao je Lukač. On je takođe dodao da su projektom energetske efikasnosti u ovoj ustanovi, koji su finansirali Evropska komisija, kabinet predsjednika Republike Srpske i Opština Novi Grad, stvoreni kvalitetni uslovi za boravak djece.

Milan Maričić, direktor ovog vrtića, rekao je da u vrtiću postoje kapaciteti za još jednu mješovitu grupu, te da će i nakon planiranog proširenja kapaciteta broj zahtijeva za smještaj djece biti veći od mogućnosti.

"Očekujemo da će Opština podržati našu inicijativu", rekao je on.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje