Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

 

Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Republička agencija za razvoj MSP organizuju „DRUGU KONFERENCIJU ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA U REPUBLICI SRPSKOJ-ŽENE U POSLOVNIM SVIJETU“, a koja će biti podržana zajedničkim programom Evropske Unije, EBRD i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj BiH, EU ProLocal.

Osnovni cilj konferencije je promocija ženskog preduzetništva, ohrabrenje postojećih i budućih preduzetnica za nove preduzetničke projekte, te da se kroz razmjenu iskustva unaprijedi saradnja žena preduzetnica u regionu. Programom konferencije je predviđeno održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona.

U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva održaće se i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.

Konferencija će se održati u petak 28. septembra 2018. godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka sa početkom u 9:00 časova.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 25. septembar 2018. godine putem linka: http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net/

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 222 986, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Više informacija o ovom događaju možete pronaći na internet stranicama RARS-a i Opštine Novi Grad http://www.rars-msp.org i http://www.opstina-novigrad.com, a agendu događaja možete pogledati ovdje.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje