Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U kabinetu Načelnika Opštine danas je organizovan prijem za mladog pijanistu Nikolu Đorojevića, koji je, iako dobro poznat i drag publici prijedorske regije, nakon osvojenog prvog mjesta na 14. Međunarodnom takmičenju pijanista „Nikolaj Rubinštajn“ u Parizu osvojio simpatije šire javnosti i svih medija u Republici Srpskoj.

Ovom prilikom načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača je Nikoli, u znak zahvalnosti zbog predivnog predstavljanja Novog Grada u „Gradu svjetlosti", uručio prigodan poklon, te obećao da će Opštinska uprava podržati njegov put ka uspjehu. Nikola je do sada osvojio 39 nagrada, od čega 8 specijalnih, 24 prve, 2 druge i 5 trećih. Nastupao je na raznim solističkim i grupnim koncertima, a pohađao je i master časove kod profesora iz Beograda, Zagreba, Banjaluke i Sarajeva.

Kao dobitnik prvih nagrada na Republičkom takmičenju, nekoliko puta je bio na prijemu u zgradi Vlade Republike Srpske. Pored muzičkih, Nikola je učestvovao i na takmičenjima iz matematike i fizike i stigao do regionalnog nivoa, što dovoljno govori da za mladog Novljanina uspjeh tek predstoji.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje