Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U Novom Gradu je održana Izvještajna skupština Boračke organizacije, kojoj je prethodilo polaganje vijenaca i prisluživanje svijeća kod Centralnog spomen-obilježja poginulim borcima Vojske Republike Srpske. 
Polaganju i sjednici je prisustvovao načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača, koji je, kako prenosi Srna, rekao da je ove godine planirano podizanje spomen-obilježja poginulim borcima Vojske Republike Srpske u nekoliko mjesnih zajednica, kao i da se iz godine u godinu u opštinskom budžetu povećava grant ovoj organizaciji i udruženjima proisteklim iz minulog rata. 
Drljača je izrazio nadu u nastavak dobre saradnje, te je najavio jaču podršku u organizaciji Vidovdanskog turnira u malom fudbalu, koji ima memorijalni karakter. 
Iz Boračke organizacije naveli su da je u 2017. godini uručena pomoć u iznosu od 4.000 KM za 6 porodica, da su stambeno zbrinute porodice poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte grupe, a da za porodice koje su imale riješeno stambeno pitanje, a kojima je sada potrebna sanacija objekata, pomoć obezbjeđuje opština Novi Grad.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje