Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomen ploče u zgradi Policijske stanice Novi Grad, danas je obilježen Dan policije Republike Srpske. 
Polaganju su, pored aktivnih i penzionisanih pripadnika Policijske stanice Novi Grad, te porodica poginulih policajaca, prisustvovali poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vanja Bajić, zamjenik načelnika Opštine Novi Grad Bojan Lukač, kao i predstavnici udruženja i javnih preduzeća. 
Nakon toga organizovano je druženje u restoranu Policijske stanice, a prisutne je pozdravio komandir Policijske Stanice Novi Grad Dragan Trivanović. On je čestitao Dan policije svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, naglasivši: „Posebno poštovanje na Dan policije moramo odati stradalim policajcima čiji su životi ugrađeni u Republiku Srpsku, kao i njihovim porodicama, kojima ćemo uvijek biti na raspolaganju i čiju žrtvu ne smijemo zaboraviti ni mi ni buduće generacije". Trivanovć je, takođe, rekao da je policija stasavala sa Republikom Srpskom i uspješno se odupirala mnogim izazovima: „Danas, kada slavi svoj 26. rođendan, predstavlja respektabilnu ustanovu, koja je stub bezbjednosti Srpske", a potom se zahvalio na saradnji i podršci Policijskoj upravi Prijedor, kao i Opštinskoj upravi opštine Novi Grad. 
Prisutne je pozdravio i zamjenik načelnika Opštine Bojan Lukač, koji je pohvalio saradnju Policijske stanice Novi Grad i Opštinske uprave.
„U ime svih građana Novog Grada želim zahvaliti svim policijskim službenicima na predanom i marljivom obavljanju njihovih svakodnevnih zadataka i održavanju sigurnosti svih građana, te naše zajednice", rekao je Lukač, te svim pripradnicima MUP-a poželio da ovaj dan proslave u dobrom raspoloženju.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje