Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Potpisan sporazum o realizaciji dva projekata na teritoriji opštine Novi Grad koji će biti finansirani donacijom Vlade Srbije u iznosu od 50.000 eura

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija i načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača potpisali su juče u Novom Gradu sporazum o realizaciji projekata koji će biti finansirani donacijom Vlade Srbije.

Za realizaciju dva projekta na teritoriji opštine Novi Grad Vlada Srbije je donirala 50.000 eura, dok će Opština Novi Grad iz redovnih budžetskih sredstava izdvojiti još 18.000 KM. Jedan projekat se odnosi na sanaciju škole u Blatni, gdje će biti promijenjena stolarija i izgrađeno sportsko igralište, dok će se u sklopu drugog raditi na  rekonstrukciji škole u Radomirovcu koja je izgrađena prije skoro jednog vijeka.
Nakon potpisivanja Sporzuma održan je i sastanak ministra Tegeltije i rukovodstva Opštine Novi Grad, na kojem je razgovarano o stanju na teritoriji opštine Novi Grad, nacrtu opštinskog budžeta,  kao i o realizaciji drugih projekata u ovoj lokalnoj zajednici.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje