Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Večeras je na sportskom terenu kod Osnovne škole "Vuk Karaždić" u Novom Gradu završen "Vidovdansko-petrovdanski turnir" u malom fudbalu. 
Ekipa "Autoelektrika Draško i Mirko" pobjednik je turnira i njima je pripala nagrada u iznosu od 4.000 KM. Drugo mjesto i 2.000 KM pripalo je ekipi "Šumarija" Novi Grad, dok je treće mjesto osvojila ekipa "Fuji film" Svodna, kojoj je pripalo 1.000 KM.
Najbolji strijelac turnira je Marko Ćulibrk, najbolji igrač Ljuban Antonić, a najbolji golman Đorđe Šarac, svi iz pobjedničke ekipe, dok su priznanje za fer-plej dobile ekipe "Moja knjižara" i "Boračka organizacija".
Nagrade i priznanja najuspješnijima uručili su načelnik Opštine Miroslav Drljača i predsjednik Boračke organizacije Novi Grad Marinko Gačić.
"Vidovdansko-petrovdanskim turnirom počinju Petrovdanski dani, program od 17 manifestacija organizovanih povodom Dana i Krsne slave naše opštine", rekao je Drljača.
On je takođe dodao da turnir ima memorijalni karakter i da je posvećen poginulim borcima Vojske Republike Srpske, ratnim vojnim invalidima i svima koji su učestvovali u stvaranju Republike Srpske.
Predsjednik Boračke organizacije Novi Grad Marinko Gačić uručio je i posebne zahvalnice za pruženu pomoć u organizaciji 22. Vidovdansko-petrvodanskog turnira u malom fudbalu.

Na turniru, koji je počeo 18. juna i trajao do 10. jula 2018, takmičilo se ukupno 18 ekipa.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje