Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća raspisala je javni poziv za učešće u akcelerator pilot programu. Program je namjenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta, koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.

Program se sastoji od tri faze: programa pred-akceleracije, akceleracije i programa rasta. Podrška u okviru programa obuhvata besplatnu obuku, besplatnu savjetodavnu podršku iz određenih oblasti, besplatno korišćenje prostora za rad u okviru poslovnog inkubatora, administrativnu i tehničku podršku za korišćenje sredstava iz različitih programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima , promociju i međunarodno povezivanje.

Poziv je otvoren za sve kreativne osobe sa područja Republike Srpske/BiH koje imaju inovativne poslovne ideje i namjeru da osnuju preduzeće u RS tokom akcelerator programa ili već imaju registrovano preduzeće ne starije od 18 mjeseci.

Kandidati se mogu prijaviti kao samostalni podnosioci ili kao tim. Poslovne ideje koje se odnose na trgovinu, ugostiteljstvo, igre na sreću, finansijsko posredovanje, neće biti razmatrane.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrazca kojeg mogu pronaći na veb stranici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća http://www.rars-msp.org/sr/news/n968 i Preduzetničkom portalu Republike Srpske http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/obezbijedite-uces-e-u-akcelerator-pilot-programu/

Popunjen obrazac potrebno je dostaviti na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 25.03.2018. godine sa naznakom ,,Prijava za učešće u akcelerator pilot programu“.

Poziv je raspisan u okviru projekta preduzeća ACCELERATOR - „Razvoj akceleratora za obezbjeđenje boljeg pristupa finansiranju za inovativna MSP", koji sufinansira Evropska unija iz sredstava ERDF i IPA  fondova u okviru Dunavskog transnacionalnog programa.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje