Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

April 2019

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 13 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
2269

Međunarodni praznik rada

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin svim građanima opštine Novi Grad upućuju iskrene čestitke povodom Prvog maja, Međunarodnog praznika rada, read more..

Opština Novi Grad
Super User
1861

Vaskršnja čestitka

Povodom jednog od najvećih hrišćanskih praznika-Vaskrsa, načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin, upućuju građanima Novog Grada iskrene čestitke, read more..

Opština Novi Grad
Super User
2098

ASFALTIRANA DIONICA PUTA ĆELE - MARINI

  Na dionici puta Ćele - Marini, u Novom Gradu, danas je nastavljen projekat sanacije šteta od poplava iz 2014. godine asfaltiranjem ovog lokalnog puta. Miroslav Drljača, načelnik opštine Novi Grad,... read more..

Opština Novi Grad
Super User
2024

ODRŽANA PROMOCIJA MONOGRAFIJE "NAŠE SJEĆANJE"

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra u Novom Gradu sinoć je predstavljena monografija "Naše sjećanje" autora Drage Todića i Živka Ćurčije. Monografija je posvećena radu 115 prosvjetnih radnika na read more..

Opština Novi Grad
Super User
2595

OMLADINSKA BANKA NOVI GRAD – POZIV ZA MLADE 2019

Omladinska banka Novi Grad poziva mlade (17-35 godina) da pišu projekte do 09.05.2019. godine do 14 sati.  Ako imaš ideju i želiš da pokreneš i realizuješ projekte od društvenog značaja, Omladinska read more..

Opština Novi Grad
Super User
2128

ODRŽAN SKUP O RAZLIČITIM ASPKETIMA OVISNOSTI

  U organizaciji Tima za borbu protiv droge, alkohola i pušenja Opštine Novi Grad i Zavoda za bolesti ovisnosti Zeničko-dobojskog kantona danas je u sali 5 Opštine Novi Grad održan stručni skup o raz... read more..

Opština Novi Grad
Super User
3503

ODRŽANA SKUPŠTINA UDRUŽENJA PENZIONERA

  Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača rekao je na održanoj skupštini Udruženja penzionera da je iz opštinskog budžeta obezbijeđeno 5.500 KM za redovne poslove i 30.000 KM za projekte koje ovo... read more..

Opština Novi Grad
Super User
2576

26 JUNICA ZA STOČARE U NOVOM GRADU

  U okviru projekta "Razvoj poslovanja na selu" štale farmera u Novom Gradu bogatije su za 26 rasnih steonih junica i dvije rolobalirke. "Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva je opre... read more..

Aktuelno
Super User
3451

ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE "PISMO ZA IZGUBLJENOG PUTNIKA" KRISTINE PLAVŠIĆ

U organizaciji Kulturno-obrazovnog centra u Novom Gradu i Izdavačka kuće "Imprimatur" večeras je u velikoj sali Gradske vijećnice u Novom Gradu održana promocija zbirke pjesama "Pismo za izgubljenog read more..

Opština Novi Grad
Super User
2748

U toku asfaltiranje puta M4

U toku radovi na rekonstrukciji magistralnog puta M4 (dio ulice Miće Šurlana, ulica Njegoševa i Mladena Stojanovića prema Graničnom prelazu sa Hrvatskom, Dvor), kao i rekonstrukcija ulične rasvjete, read more..

Aktuelno
Super User
3465

Smotra

  Oko 400 učesnika, nastupilo je juče na drugoj Dječijoj smotri folklora "Veseli koračići", održanoj u Sportskoj dvorani u Novom Gradu. Osim domaćina, Kulturno-umjetničkog društva "Una" Novi Grad, uč... read more..

Aktuelno
Super User
4016

TURNIROM U MALOM FUDBALU OBILjEŽEN DAN POLICIJE

Pobjednik turnira u malom fudbalu, koji je povodom 4. aprila, Dana policije MUP-a Republike Srpske, održan danas u Sportskoj dvorani u Novom Gradu, ekipa je Jedinice za podršku Policijske uprave Pri read more..

Aktuelno
Super User
3260

PROMOCIJA MONOGRAFIJE O MILENI DRAVIĆ U NARODNOJ BIBLIOTECI U NOVOM GRADU

Monografija "Milena Dravić ili ključ snova", autorke Anite Panić, predstavljena je večeras u Narodnoj biblioteci u Novom Gradu.Panićeva je govoreći o mongrafiji rekla da je knjiga rađena u dokumenta read more..

Rezultati 1 - 13 od 13

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje