Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

2017

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 61 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
2303

Održan Novogodišnji prijem načelnika opštine

Na prijemu se okupio veliki broj zvanica, od čijeg zalaganja i truda zavisi  prosperitet i razvoj opštine Novi Grad Sinoć je u koktel sali Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad održan Novogodišnji ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1768

Održan prijem za radnike Opštine Novi Grad

Radnicima i penzionerima Opštine Novi Grad uručeni pokloni i upućene čestitke povodom nastupajućih praznika. Načelnik Opštine Novi Grad juče je u prostorijama zgrade Opštinske uprave Novi Grad orga... read more..

Aktuelno
Super User
2182

Deseti "Novogodišnji koncert" Mješovitog hora "Una"

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra u Novom Gradu, i u organizaciji ove javne ustanove, juče je održan jubilarni 10. "Novogodišnji koncert" Mješovitog hora "Una". U prepunom amfiteatru, i pod vo read more..

Aktuelno
Super User
1660

Ansambl "Aleksandar Neveski u Novom Gradu

Ansambl "Aleksandar Nevski" iz Banjaluke, pod dirigentskom palicom Lazara Radoje, otvorio je juče 10. Godišnji koncert Mješovitog hora "Una". U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra, pred brojnom publ... read more..


Opština Novi Grad
Super User
2763

Obavještenje o određivanju radnog vremena privrednih subjekata

Obavještavamo javnost da je Odlukom o određivanju radnog vremena privrednih subjekata u dane praznika Republike Srpske regulisano radno vrijeme u dane praznika Republike Srpske privrednim subjektima read more..

Aktuelno
Super User
2679

10 godina KUD "Una"

Kulturno-umjetničko društvo "Una" Novi Grad obilježilo je 10 godina rada godišnjim koncertom na kojem su nastupile sve folklorne sekcije i pjevačke grupe, koje djeluju u okviru ovog društva. U prepu read more..

Opština Novi Grad
Super User
1734

Održana sjednica foruma za bezbjednost

Na sjednici opštinskog Foruma za bezbjednost zaključeno je da je stanje bezbjednosti na teritoriji opštine dobro.    U zgradi Opštinske uprave održana je sjednica opštinskog Foruma za bezbjednost, n... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1572

Ako misliš piti, vozač nemoj biti!

Od sutra počinje republička saobraćajno-preventivna kampanja kojom se želi uticati na svijest vozača da pijani ne sjedaju za upravljač vozila. Od 15. do 31. decembra 2017. na teritoriji Republike S... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1986

Održana javna rasprava u vezi sa nacrtom budžeta

Budžetska sredstva za 217.320,00 KM manja od usvojenog Rebalansa budžeta za 2017. godinu, a viša za 850.389,00 KM u odnosu na usvojeni Budžet za 2017. godinu.   Danas је u skupštinskoj Sali Opštine ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1676

Javna rasprava o nacrtu budžeta Opštine Novi Grad za 2018. godinu

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u javnoj raspravi o nacrtu budžeta Opštine Novi Grad za 2018. godinu.   Javna rasprava će se održati u sali Skupštine opštine Novi Grad (prizmelje, sala broj 5... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1646

Izvršen tehnički prijem za fazu II vodovodnog sistema u Maloj Novskoj Rujiškoj

Faza II vodovodnog sistema će obezbijediti vodosnabdijevanje za 30 domaćinstava, a potpisan je ugovor i za izgradnju distributivne mreže u dužini od oko  4.500 metara   U naselju Mala Novska Rujiška... read more..

Opština Novi Grad
Super User
2384

Izbor najboljeg sportiste za 2017.godinu

Opština Novi Grad, u skladu sa Pravilnikom o dodjeli javnih sportskih priznanja, raspisuje Konkurs za izbor kandidata za dobijanje javnih sportskih priznanja za postignute sportske rezultate i unapr read more..

Opština Novi Grad
Super User
2095

Obavještenje za javne ustanove i preduzeća

Obavještavaju se sve javne ustanove i preduzeća na području opštine Novi Grad,  da su u obavezi državne praznike obilježavati isticanjem zastave Republike Srpske, a u skladu sa Zakonom o upotrebi zast... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1549

Tegeltija i Drljača potpisali sporazum o dodjeli sredstava

Potpisan sporazum o realizaciji dva projekata na teritoriji opštine Novi Grad koji će biti finansirani donacijom Vlade Srbije u iznosu od 50.000 eura Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegelti... read more..

Aktuelno
Super User
11564

Novine u redu vožnje Željeznica Republike Srpske

Fotografija: D. Pavic U cilju omogućavanja povoljnijeg  prevoza učenika i radnika uvode se nove trase putničkih vozova               Novim redom vožnje Željeznica Republike Srpske, koji stupa na s read more..

Opština Novi Grad
Super User
2005

Održan sastanak sa privrednicima opštine Novi Grad

Na juče održanom sastanaku predstavnika Opštine Novi grad i Privredne komore sa privrednicima Novog Grada govorilo se o statusu graničnog prelaza Novi Grad-Dvor, procesu BFC sertifikacije, kao i o pro... read more..

Opština Novi Grad
Super User
5006

Semafori ponovo u funkciji

U skladu sa zaključcima Foruma za bezbjednost opštine Novi Grad, a sa ciljem povećanja stepena bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju u rad se puštaju semafori na raskrsnicama kod Elektrodistribuci read more..

Opština Novi Grad
Super User
1949

Načelnik opštine u radnoj posjeti Linzu

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača sa svojim saradnicima boravio je u radnoj posjeti  Linzu gdje se sastao sa zamjenikom gradonačelnika Grada Linza Detlefom Wimmerom, šefom Kabineta  Željkom ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
13205

Granični prelaz Novi Grad - Dvor, tema sastanka u Sisku

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i njegov zamjenik Bojan Lukač prošle sedmice su boravili u Sisku gdje su prisustvovali sastanku na kojem se razgovaralo o prekategorizaciji međunarodnog g read more..

O gradu
Super User
11199

Sportski klubovi

  Red.broj Naziv sportskog kluba ili organizacije Kontakt osoba Broj telefona e-mail 01.   FK „Sloboda“ Novi Grad Mladen Bosančić 065/800-693 ... read more..

Administracija
Super User
10755

Stalna radna tijela Skupštine opštine

 STALNA RADNA TIJELA SKUPŠTINE OPŠTINE NOVI GRAD (mandatni period 2016-2020.godina) 1. KOMISIJA ZA IZBOR I IMENOVANJE Snježana Rajilić, SNSD , predsjednik, Rajko Predojević,  DNS, zamjenik pred... read more..

O gradu
Super User
2185

Turizam u Novom Gradu

Novi Grad je jedan od najstarijih i najslikovitijih krajiških gradova na rijeci Uni, o kojem su napisane brojne pjesme većinom inspirisane prirodnom ljepotom rijeke Une. Na ovoj, relativno maloj, teri... read more..

Aktuelno
Super User
3371

Policijska stanica Novi Grad domaćin turnira u malom fudbalu

Povodom obilježavanja Aranđelovdana - Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas je u Sportskoj dvorani Novi Grad održan turnir u malom fudbalu. Na turniru, čiji je domaćin ov... read more..

Aktuelno
Super User
2187

Predsjednik RS donirao 20000KM područnoj školi

U okviru projekta “Pomoć osnovnim školama u 2017” kabinet predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, na inicijativu poslanika u NS RS Vanje Bajića, donirao je 20.000 KM područnoj školi Velika Ru read more..

Aktuelno
Super User
1875

Zakonska obaveza - od 15. novembra obavezna zimska oprema

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske podsjeća građane da od 15. novembra 2017. godine stupa na snagu zakonska obaveza da bez obzira na vremenske uslove, sva motorna vozila do 15. aprila read more..

Opština Novi Grad
Super User
2085

Obilježena krsna slava Boračke organizacije Novi Grad

Načelnik opštine Miroslav Drljača i zamjenik načelnika opštine Bojan Lukač položili su juče vijence i zapalili svijeće na Centralno spomen-obilježje poginulima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu povodom o... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1927

Treća sjednica privrednog savjeta

Dana 09.11.2017. godine u skupštinskoj sali Opštine Novi Grad održana je 3. sjednica Privrednog savjeta opštine, na kojoj su, između ostalih, na dnevnom redu bile tačke: Izvještaj o realizaciji zakl read more..

Aktuelno
Super User
2070

Sprovedena akcija "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima"

Auto-moto savez Republike Srpske i AMD "Una", u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza, Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, realizovali su ju... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1942

Predstavljen program proizvodnje krastavaca za 2018. godinu

Dana 08.11.2017. u skupštinskoj sali Opštine Novi Grad predstavnici njemačke firme „Kine“ predstavili su program proizvodnje krastavaca kornišona u plastenicima za 2018. godinu. Proizvodnja u plast read more..

Rezultati 1 - 30 od 61

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje