Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

 

U prostorijama Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad 14.12.2023. godine, uz prigodan program, obilježen je sv.Nikola – Nikoljdan, Dan i krsna slava Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“.

Predstavnici Opštinske uprave Opštine Novi Grad načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač ovom prilikom su djeci podijelili paketiće, a mališani su ih dočekali veselo uz pjesmice i recitacije.

Nakon podjele paketića predstavnici Opštinske uprave iskoristili su ovo vrijeme za druženje sa djecom i njihovim roditeljima, te zaposlenicima Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“.

Načelnik Miroslav Drljača zahvalio se rukovodstvu Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“ na pozivu na proslavu Nikoljdana, velikog pravoslavnog praznika, te istakao da je saradnja Opštine Novi Grad i Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“ na zavidnom nivou. Načelnik je takođe naveo kako će Opštinska uprava u narednom periodu uložiti daljnje napore na tome da se uslovi rada Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“ u što većoj mjeri poboljšaju.

Direktor Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“ Radmila Japundža je navela da je u vaspitno obrazovnim grupama dječijeg vrtića 225 djece te da je za Program u godini pred polazak u školu prijavlјeno 48 djece.

 

 

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje