Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

 

Predstavnici Opštinske uprave opštine Novi Grad prisustvovali su priredbi koja je u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ organizovana povodom proslave Dana učeničkih postignuća.

Prisutnim se obratila direktorica škole Milana Todić, a potom i zamjenik načelnika opštine Novi Grad Bojan Lukač, koji je tu priliku iskoristio kako bi uputio čestitke nagrađenim učenicima. On je naglasio da Opštinska uprava stoji na usluzi svim školama, te da podržava njihove aktivnosti. „Najuspješnije učenike posebno pažlјivo pratimo na putu njihovog odrastanja i trudimo se da im pružimo podršku tokom školovanja i intelektualnog razvoja“, rekao je on. Lukač je, napomenuo da će načelnik, kao i svake godine, za sve učenike generacije, organizovati prijem, te je istakao da se trud i rad uvijek isplate dodavši: „Iz ličnog iskustva vam mogu reći da se trud isplati i da je ulaganje u znanje nešto što će vam omogućiti rast i razvoj u svakom pogledu, a prvenstveno će vam poslužiti kao izvrstan alat za sticanje samopouzdanja“.

Na današnjoj svečanosti za učenika generacije OŠ „Sveti Sava“ proglašena je Sara Goronja, a  uručene su  Vukove kao i  posebne diplome učenicima koji su se istakli uspjesima iz pojedinih nastavnih predmeta, kao i zahvalnice za postignute rezultate iz različitih oblasti.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje