Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Načelnik opštine Novi Grad i njegov zamjenik Bojan Lukač, posjetili su porodicu Dijane Vuković  i Mijodraga Sučevića  i njihovih sedmero djece, a razlog posjete je humanitarna akcija  prikupljanja sredstava za kupovinu kuće za ovu devetočlanu porodicu.

Naime, ova porodica tri godine živi u kući u Dobrljinu koju žele da kupe, a za koju, prema dogovoru sa vlasnikom, do septembra treba da isplate sredstva u iznosu 31.000 KM.

Načelnik opštine je istakao da je zaista divno vidjeti toliki broj djece u jednoj porodici, te je izrazio nadu da će akcija biti uspješno završena. On je pohvalio veliku solidarnost građana Novog Grada i istakao da je odbor koji vodi ovu akciju prikupio značajna sredstva. „Nadam se da će ova višečlana porodica riješiti stambeno pitanje, a Opština Novi Grad će rado u tome pomaći sa iznosom od 3.000 KM", rekao je on.

Inicijator akcije Duška Šindrak navela je da je do sada prikupljeno oko 19.000 KM, da je zadovoljna odzivom građana, ustanova i preduzeća, te da se nada se da će do Đurđevdana biti prikupljena potrebna sredstva.

Dijana Vuković, ponosna majka sedmero djece uzrasta od 3 do 16 godina, tokom posjete nije krila emocije i zahvalnost prema Opštini i svim dobrim ljudima koji im pomažu da riješe stambeno pitanje naglašavajući da nije lako i da se trude da njenoj djeci ništa ne fali, ali da će im mnogo značiti da trajno obezbijede krov nad glavom.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje