Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U zgradi Opštinske uprave opštine Novi Grad potpisani su ugovori o dodjeli i korištenju bespovratnih novčanih sredstava između neformalnih grupa mladih i Fondacije Mozaik u okviru javnog poziva Omladinske banke Novi Grad, koji zajednički fonansiraju Opština Novi Grad i Fondacija Mozak.

Potpisivanju je prisustvovao načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača, koji je tom prilikom sa Fondacijom Mozaik potpisao aneks ugovora, kako bi se obezbijedila sredstva koja su nedostajala za realizaciju svih projekata.

 „S  obzirom na to da svaki od prijavljenih projekata zaslužuje podršku, potrudili smo se da nađemo mogućnost da svi budu realizovani u sladu sa zahtjevima nosilaca projekata“, rekao je načelnik te je istakao da je izuzetno ponosan na Omladinsku banku Novi Grad, kao i na volontere koji su prepoznali probleme u svojoj zajednici i koji kroz ovakve društveno korisne projekte pokazuju zavidan nivo kreativnosti.

Na javni poziv je prijavljen 21 projekat ukupne vrijednosti 43.336 KM, od čega je Opština Novi Grad obezbjedila  14.793 KM, Fondacija Mozaik 9.862 KM, dok je doprinos mladih iz zajednice 18.680 KM.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje