Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U Novom Gradu danas  je počela podjela Nesto kartica vlasnicima Ponosne kartice Republike Srpske, porodicama sa troje i više djece.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za društvene djelatnosti Jovana Vojnović  kaže  da vlasnici kartice imaju popust od osam feninga po litru goriva te sedam odsto popusta na cijeli asortiman na svim benzinskim pumpama Nestro petrola u Srpskoj.

Kako je ona objasnila,  Nestro karticu od  danas može preuzeti 227 korisnika.

"Osim toga, danas svoje ponosne kartice može preuzeti još 11 porodica, novih korisnika.  U saradnji sa Fondacijom "Za porodicu", podaci o porodicama sa troje i više djece koje ispunjavaju uslove ažuriraju se svakog 15. u mjesecu .  Do sada je zaprimljen  ukupno 241 zahtjev ", rekla je ona.

 Vlasnici Ponosne kartice ostvaruju pravo na popust prilikom kupovine u maloprodajnim objektima kompanija i preduzetnika koji podržavaju projekat kao i prilikom plaćanja usluga javnim preduzećima i ustanovama uključenim u projekat.

U sklopu projekta  "Prijatelj porodice" koji realizuje Fondacija za porodicu, pravo na "Ponosnu karticu", koja glasi na ime majke, imaju  porodice sa troje ili više djece, od kojih je najmanje jedno maloljetno, sa boravištem u Novom Gradu.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje