Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić  posjetio je danas opštinu Novi Grad gdje se sastao sa načelnikom opštine Novi Grad MIroslavom Drljačom, njegovim zamjenikom Bojanom Lukačom, predsjednikom SO Novi Grad Zoranom Kukavicim, potoredsjednikom SO Selimom Ekićem, a prisutan je bio i poslanik u NSRS Senad Bratić.

Na sastanku se razovaralo o infrastukturnim projektima koji su u Novom Gradu realizovani uz finansijsku podršku Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica i Opštine Novi Grad, a potpisan je i dio ugovora koji se odnose na projekte izgradnje vodovodne infrasturkture, te podršku NVO sektoru.

Ministar Ramić je nakon sastanka novinarima rekao da je Novi Grad opština za primjer, kada je u pitanju saradnja među narodima koji žive tu. “Danas je potpisano nekoliko ugovora, ali to nije kraj, jer u narednom periodu slijedi realizacija niza infrastukturnih projekata, koji za cilj imaju poboljšanje uslova života stanovnika opštine Novi Grad, kao i podršku NVO sektoru”, rekao je on .

“Veliki dio projekata već je realizovan, a zajedničkim snagama se trudimo da zadovoljimo potrebe našeg stanovništva, kako u urbanoj, tako i u ruralnim sredinama”, reako je načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača, ističući da saradnja između opštine Novi Grad i ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica FBIH postoji od 2017. godine, te da dobri odnosi daju rezultate.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje