Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Opštinska uprava opštine Novi Grad, povodom obilježavanja Dana zaštite životne sredine, organizovala je akciju čišćenja javnih i zelenih površina, u kojoj su pored zaposlenih u Opštini Novi Grad,  na čelu sa načelnikom opštine Miroslavom Drljačom i predsjednikom SO Zoranom Kukavicom, učestvovali radnici javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština Novi Grad, kao i nekoliko nevladininih organizacija i udruženja. 

 Deset timova sa preko 100 učesnika, raspoređeni su na nekoliko lokacija, pa se tako radilo na uređenju kompletnog Keja i obale uz Unu, školskog igrališta kod OŠ „Vuk Karadžić“, okoline gradskog stadiona, Kule, kao i obale rijeke Sane u blizini mosta.

„Novi Grad je u prekrasnom prirodnom ambijentu, na obalama rijeka Une i Sane i naš zadatak je da ovo neprocjenjivo prirodno bogatsvo sačuvamo za buduće generacije", istakao je načelnik Miroslav Drljača, koji je pozvao sve sugrađane da se pridruže akciji i daju svoj doprinos uređenju grada.

 „Ovo je na neki način i u uvod u novu turističku sezonu, po pitanju koje smo optimistični, imajući u vidu poboljšanje epidemiološke situacije. Na nama, kao domaćinima je da svoj grad držimo čistim i ponudimo turistima sve ljepote koje imamo“, dodao je on.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje