Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predsjednik Fondacije „Za porodicu“ Dragan Dakić  uručili su danas prve "ponosne kartice" Republike Srpske majkama sa troje ili više djece uz pomoć kojih mogu da ostvare popust kod privrednih subjekata koji učestvuju u ovom projektu.

Opština Novi Grad u martu je potpisala ugovor o saradnji sa Fondacijom "Za porodicu" u okviru projekta "Prijatelji porodice", a pravo na karticu imaju porodice sa troje ili više djece, koje imaju prebivalište u Novom Gradu, a od kojih je najmanje jedno maloljetno.

U prvoj turi će biti podijeljeno ukupno 227 „ponosnih kartica“, koje se mogu preuzeti na šalteru broj 5 Opštinske uprave svakog radnog dana u periodu od 11 do 13 časova, uz obavezno davanje na uvid lične karte nosioca kartice.

 Svi oni koji žele da se  pridruže projektu mogu se prijaviti na info pultu Opštinske uprave, a svi učenici u Projektu mogu da pristupe jedinstvenoj elektronskoj platformi https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.bitlab.for_family preko koje mogu besplatno  i neposredno plasirati svoje proizvode i usluge. U okviru aplikacije djeluje i „Ponosni market RS“ koji je osmišlјen kao poslovni inkubator prvenstveno za proizvođače hrane iz reda porodica sa troje i više djece. Putem aplikacije proizvođači, koji su uglavnom u tzv. StartUp fazi razvoja, plasiraju svoje robe drugim porodicama sa troje i više djece ali i širem tržištu.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje