Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Javna rasprava o Nacrtu akcionog plana održivog upravlјanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama opštine Novi Grad (SECAP) za period do 2030. godine održaće se u ponedjeljak 12. oktobra  U SALI SKUPŠTINE OPŠTINE NOVI GRAD /SALA BROJ 5/  SA POČETKOM U 12.00 ČASOVA, UZ PRIDRŽAVANJE ZAŠTITINIH MJERA I PREPORUKA INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVSTVO REPUBLIKE SRPSKE.

Nacrt akcionog plana dostupan je svim zainteresovanim subjektima putem zvanične web stranice Opštine Novi Grad www.opstina-novigrad.com i www. investnovigrad.com, direktno u Odsjeku za upravljanje razvojem i  OVDJE.

Pozivaju sve zainteresovane građane, predstavnike javnih ustanova i institucija, udruženja građana, privrednih subjekata sa teritorije opštine Novi Grad, sportskih klubova i druge zainteresovane subjekte da prisustvuju javnoj raspravi i uzmu učešće u smislu primjedbi, sugestija, prijedloga i mišlјenja na dokument Nacrt akcionog plana održivog upravlјanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama opštine Novi Grad (SECAP) za period do 2030. godine.

Primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt akcionog plana održivog upravlјanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama opštine Novi Grad (SECAP) za period do 2030. godine svi zainteresovani takođe mogu dostaviti i u pisanoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili direktno u Odsjek za upravljanje razvojem do datuma održavanja javne rasprave i u toku same javne rasprave.

Na 42. redovnoj sjednici skupštine opštine novi grad, održanoj 10. septembra, usvojen je Nacrt akcionog plana održivog upravlјanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama opštine Novi Grad (SECAP) za period do 2030. godine (Zaključak broj 02-022-91/20 od 10.9.2020. godine) te je odlučeno da se navedeni dokument uputi na javnu raspravu.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje