Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Odborničke klupe u skupštinskoj sali Opštine Novi Grad danas su, umjesto odbornika, popunili mališani iz Dječijeg vrtića "Pčelica Maja".
Posjeta Opštinskoj upravi i druženje sa načelnikom Opštine organizovano je u sklopu obilježavanja Dječije nedjelje, čiji je ovogodišnji slogan „Vjerujem u sebe". Mališanima su dobrodošlicu poželjeli likovi iz lutkarske predstave „Zmajče", koji su ih potom doveli do skupštinske sale, gdje ih je dočekao načelnik Opštine Miroslav Drljača sa svojim saradnicima.
„Opština Novi Grad nikada do sada nije imala ovako simpatične, važne i ozbiljne odbornike", rekao je Miroslav Drljača, pozdravljajući mališane i objašnjavajući im ko je zapravo načelnik i šta su njegovi zadaci. 
Mališani su u znak zahvalnosti načelniku odrecitovali pjesmicu o drugarstvu, uručili mu poklon, a nije izostala ni veoma interesantna komunikacija između načelnika i njegovih najmlađih sugrađana, koji su ga obasipali simpatičnim pitanjima i konstatacijama. 
Posjeta Opštini Novi Grad je završena zajedničkim fotografisanjem, a mališani su se u vrtić vratili sa novim televizorom, koji im je poklonio načelnik Opštine.
U sklopu obilježavanja Dječije nedjelje, pored posjete Opštinskoj upravi, organizovan je i niz drugih aktivnosti, poput upoznavanja djece sa Dječijom nedjeljom i pravima djeteta, takmičenja u brzini i spretnosti, šetnje kroz grad s ciljem promovisanja dječijih prava, a slijede još i posjeta Kulturno-obrazovnom centru, gdje će biti organizovana lutkaraska predstava „Zmajče" i vožnja vozom.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje