Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Sportska dvorana u Novom Gradu ugostila je juče 530 karatista iz 29 klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH i Hrvatske na 12. Memorijalnom karate turniru "Rajko i Mladen Crnobrnja".
Prvo mjesto na turniru osvojio je Karate klub "Regeneracija" iz Velike Kladuše, drugo mjesto pripalo je klubu"Sinđelić" iz Banjaluke, a treće Karate klubu "Budo" iz Cazina.
Najbolji takmičar je Tarik Salkić iz ekipe “Regeneracije”, koji je osvojio šest zlatnih medalja, dok je najbolja takmičarka Anastasija Balać iz Karate kluba "Bušido" iz Banje Luka, sa ukupno tri zlatne i jednom bronzanom medaljom.
12. Memorijalni karate turnir "Rajko i Mladen Crnobrnja", koji je i ove godine finansijski podržala Opština Novi Grad, otvorio je obraćanjem takmičarima i publici zamjenik načelnika Opštine Bojan Lukača, a nakon njega publici i takmičarima obratio se i predsjednik Karate kluba "Rajko Crnobrnja Gligo" iz Novog Grada Aleksandar Janković. 
On je, prilikom dodjele pehara najuspješnijim ekipama, istakao da je najviše medalja osvojila domaća ekipa Karate kluba "Rajko Crnobrnja Gligo": 15 zlatnih, 22. srebrne i 43 bronzane, ali da kao organizatori ne učestvuju u generalnom poretku.

U organizaciji Karate kluba "Rajko Crnobrnja Gligo" karate turnir u Novom Gradu održan je u znak sjećanja na trenera Rajka Crnobrnju Gligu, te člana kluba Mladena Crnobrnju, koji su poginuli u napadu Hrvatske vojske u septembru 1995. godine.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje